“Wanneer je een ander inspireert en motiveert, breng je ook meer plezier en betekenis in je eigen leven.”

Dit is waar. Het geeft voldoening als je mensen blij kunt maken met een ontwerp wat helemaal bij hen past. Het is leuk als je mensen helpt om verder te denken dan de standaard patronen.

Onlangs is Gerwolt Westhuis wederom naar “haringstad” Vlaardingen afgereisd voor een maritiem project. Dit keer was het om een in stijl vormgegeven hekwerk te plaatsen en een bijpassende luifel. Het hekwerk bestaat uit een visnet met onderlangs haringen. Uiteraard mogen in een dergelijk maritiem project de meerpalen niet ontbreken. Deze zijn in 2 delen gemaakt, zodat de koppen ervan wit gemaakt konden worden. Daarnaast heeft Gerwolt een bijpassende luifel voor boven de voordeur gemaakt. Deze is ook uitgevoerd in visnet-vorm. De glasplaat is erin gezet door schildersbedrijf en glaszetters Drok BV uit Vollenhove.

Het geheel is vervaardigd van staal en verduurzaamd door galvaniseren en poedercoating. Een met haringen gevuld visnet tussen stalen meerpalen compleet met witte koppen, dat past toch helemaal bij dit sfeervolle pand in Haringstad Vlaardingen? Zou iets dergelijks ook passen in andere vissersdorpen -en steden? Gerwolt en Marieke Westhuis van Cronquels, designhekwerk denken graag met u mee over uw hekwerk, tuin-of gevelornament of kunstwerk.

Wilt u meer informatie?
Cronquels is bereikbaar op telefoonnummer: 0527-246905 of contact@cronquels.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook, Twitter, LinkedInPinterest en Instagram.