Gerwolt en Marieke Westhuis

Wij, Gerwolt en Marieke Westhuis, heten u van harte welkom op onze site. Beiden zijn wij in de omgeving van Sint Jansklooster en Vollenhove geboren en getogen.

Het wereldberoemde Nationaal Park Weerribben-Wieden vormt onze inspirerende “achtertuin”. De uitgestrekte rietlanden, moerassen en meren met talloze planten en dieren bieden veel inspiratie voor harmonieuze ontwerpen.

Wat ons beiden kenmerkt is onze praktische en oplossingsgerichte instelling met daarbij een flinke dosis creativiteit. Wij zijn graag met onze handen bezig. Naast onze bedrijfsmatige creativiteit zetten we onze kennis en vaardigheden ook al jaren in voor het grootse en kleurrijke bloemencorso in Sint Jansklooster. Dit corso behoort tot de landelijke top (www.corsoklooster.nl & www.corsogroepfunfun.nl).

“Van hekwerk tot kunstwerk”
en “Voor elke situatie een passende creatie”
zijn uitspraken die bij ons passen.

In 2005 is Cronquels opgericht, het bedrijf waarin wij onze kwaliteiten en ambities volop kunnen inzetten. Gerwolt is de oplossingsgerichte kunstenaar, creatief ontwerper en uitvoerder. Marieke ondersteunt bij het ontwerpen, verzorgt de communicatie en sociale media.

“Wat zijn uw wensen?” Wij zetten ons graag in om uw droomproject te realiseren.

Graag tot ziens,
Gerwolt en Marieke Westhuis

Onze visie?
Anders dan standaard geeft een persoonlijke uitstraling en karakter aan uw huis en tuin! Ook geeft een persoonlijk ontwerp uiting aan wie u bent en wat u wilt uitdragen. Ook u bent immers uniek.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Durf af te stappen van wat gangbaar is.

Ga de uitdaging met ons aan om een uniek ontwerp voor u te realiseren.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan