Voor uw huis kunnen wij diverse elementen ontwerpen en realiseren. Voor balkon of dakterras ontwerpen wij degelijke balustrades in passend en gewenst design. Complete renovatie van uw balkon of dakterras is ook mogelijk.

Ook voor uw interieur gaan wij graag aan de slag. Zo maken wij trappen en trapleuningen. Ook een vide binnenshuis kunnen wij voorzien van een smaakvolle balustrade. Geef uw huis ook van binnen een eigen karakter door originele elementen toe te voegen, die bij u passen.

Van idee tot ontwerp, van het inmeten tot plaatsen van uw nieuwe trap of trapleuning kunnen wij voor u verzorgen.

Een trap kan een echte blikvanger zijn wanneer de juiste stijl gebruikt wordt. Een goed ontwerp is hierin ook van belang voor het karakter van uw huis.

Op basis van de bouwstijl en inrichting van uw woning en uw persoonlijke smaak kunnen wij tot een passend ontwerp komen. Bij het ontwerp van uw trap berekenen we de juiste afstand tussen de treden. Het resultaat is een prettig beloopbare trap, waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Ook voor winkels en bedrijfspanden kunnen wij de trap in de gewenste uitstraling realiseren.

Door een juist ontwerp wordt het balkon een sieraad voor uw woning. Wij vervaardigen balustrades of borstweringen voor balkons en dakterrassen in uiteenlopende stijlen en maatvoeringen. Van Frans balkon tot compleet dakterras met buitentrap, wij maken het goed en naar wens.

Bij een Frans balkon is er sprake van naar binnen draaiende deuren of ramen op een verdieping. Dit kan zonder balustrade of borstwering gevaarlijke situaties opleveren. Het is dan ook wettelijk verplicht om in dergelijke situaties een balustrade of borstwering te plaatsen. Een Frans balkon is een balustrade die aan de buitenkant is gemonteerd.

Een betreedbaar balkon of dakterras kan de complete aanblik van u woning bepalen. Ook bij een balkon is het verplicht om een balustrade of borstwering van voldoende hoogte te hebben. In het ontwerp kijken wij naar de bouwstijl van de woning en nemen de gewenste stijl mee. Daarbij houden wij rekening met de “overklauterbaarheid”. Kinderen klimmen graag ergens op en overheen. Een balustrade zit er vooral voor de veiligheid. Ook vanuit dat oogpunt maken wij een ontwerp voor u.

Een complete renovatie van uw balkon of dakterras behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan eventueel in samenwerking met een bouwkundig tekenaar, architect en aannemer.

Heeft u vragen over de regelgeving en eisen omtrent balustrades en borstweringen? Of twijfelt u over uw specifieke situatie? Dan kunt u contact met ons opnemen. Desgewenst komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en een gepaste oplossing te bedenken.

Bij gevelelementen kunt u denken aan gevelcijfers –of letters, een persoonlijke afbeelding of het logo voor uw bedrijf. Bij oude woningen en gebouwen zijn er vaak cijfers te zien op de gevel. Dit zijn de muurankers waarmee de houten gebinten aan de muren worden bevestigd. Het heeft met name te maken met de bouwwijze van de woning. Er wordt vaak gedacht dat deze cijfers het bouwjaar van de woning weergeven. Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Op Agriwiki kunt u meer lezen over de gevelcijfers.

Toch is het leuk om het jaartal van de bouw van uw woning op de gevel te zetten. Dit kunnen wij uiteraard voor u doen. Heeft u een bepaalde favoriete afbeelding of ornament voor ogen die u graag op uw gevel wilt laten prijken, dan denken wij met u mee over het ontwerp en de uitvoering daarvan. Ook is het natuurlijk mogelijk om op creatieve en onderscheidende wijze uw bedrijfspand van logo of andere gevelelementen te voorzien.

Heeft u nog andere ideeën dan denken wij graag met u mee.

Zit u in de ontwerpfase van uw nieuw te bouwen huis of bent u al aan het bouwen of verbouwen? Wij stemmen ons ontwerp en de maatvoering graag af met de betrokken partijen.