Open schetsblok, potlood en een gummetje…

Dat zijn de benodigdheden voor de eerste fase in het proces naar een smaakvol en persoonlijk resultaat. Het eerste item uit “Een poort als sieraad voor uw erf?” is “het ontwerp”.

De hekwerken die Gerwolt Westhuis ontwerpt en maakt heten niet voor niets “Designhekwerken”.

Maar wat betekent “design” eigenlijk? Iedereen heeft daar wel een idee bij. Designmeubelen, designkeukens, designkleding…De toevoeging “design” geeft vaak een luxe-beleving aan een product. Het geeft je het gevoel dat het speciaal voor u gemaakt is. Dat is ook precies wat wij willen bereiken bij het ontwerpen en maken van uw toegangspoort. Een toegangspoort speciaal voor u ontworpen en gemaakt.

In feite is “design” een daad van creativiteit en innovatie. Een ander woord is “ontwerp”.   Een ontwerp of design is een beschrijving, schets of maquette van de toekomstige werkelijkheid.

Het “design” is onze grote onderscheidende factor. Gerwolt Westhuis krijgt het steeds weer voor elkaar om de gedachten en ideeën van klanten te vertalen in een schets. Potlood, papier en gum zijn gewillig en laten zich makkelijk sturen. Op die manier tekent Gerwolt dat wat u als klant voor ogen heeft. En wat is het leuk om dat vaak terug te horen als reactie op het resultaat van een ontwerpfase.

Een toegangspoort mag meer zijn dan een koud stuk metaal wat uw erf afsluit. Er mag een verhaal achter zitten en een persoonlijk sieraad zijn voor uw erf. Op die manier is het geen noodzakelijke koude en afstandelijke afsluiting, maar een warme en persoonlijke entree van uw erf!

Misschien heeft u al een idee hoe de poort van uw dromen er uitziet of heeft u voorbeelden ter inspiratie gezocht. U kunt uw ideeën en situatie met ons delen en samen komen we tot een design die geheel naar uw wens is. In het design letten wij uiteraard ook op de functionaliteit, kwaliteit en maakbaarheid oftewel het innovatieve deel van “design”.

Wij zijn benieuwd naar uw wensen en ideeën. Wilt u deze delen? Neem dan contact met ons via het contactformulier.